Zoektocht naar een leuk Paascadeau

0
378

Tijdens Pasen is iedereen op zoek naar leuke Paascadeautjes. Het is best moeilijk om een origineel maar toch leuk paascadeau te vinden. Om die reden werkt Happy Truffel elk jaar hard om ervoor te zorgen dat we weer een geweldige collectie klaar hebben staan. Happy Truffel zorgt voor de lekkerste en vrolijkste chocolade in deze gezellige Paasperiode.

Het voordeel om jouw chocolade cadeautjes te bestellen bij Happy Truffel is dat zij jouw cadeautje ook nog is vrolijk inpakken. Door middel van een gekleurd vloeipapiertje en confetti wordt jouw Paas cadeau ingepakt. Zo is een cadeautje geven nóg leuker. Daarnaast wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden, indien je voor 14:30 besteld op werkdagen. Zorg dat jij jouw Paascadeau ‘s op tijd in huis hebt en bestel jouw chocolade cadeau een paar dagen eerder in verband met de Paasdrukte bij de bezorgers.

Ambachtelijke chocolade Paascadeautjes

De lente is weer begonnen en daarbij komt Pasen ook weer om de hoek kijken. En Pasen is natuurlijk niet compleet zonder chocola. Wij vinden het belangrijk om leuke Paascadeautjes te kiezen met eerlijke chocolade. Chocolade moet er namelijk niet alleen vrolijk uitzien, eerlijke en verantwoorde ingrediënten horen daarbij. Bij Happy Truffel wordt er gewerkt met UTZ gecertificeerde chocolade van Callebaut. Daarnaast wordt jouw chocolade direct vers geleverd. Na het proeven van deze chocolade verzekeren wij dat je hier extra van gaat genieten!

Groot assortiment aan leuke Paascadeautjes

Verras je familie, vrienden of vriend(in) met een lekker chocolade geschenk. Dit jaar heeft Happy Truffel een breed assortiment aan paascadeautjes. Denk aan de populaire chocolade specials zoals de ‘Happy Paashaas’ of juist de heerlijke chocoladetruffels in verschillende nieuwe edities. Neem zeker een kijkje op de website onder het kopje ‘Pasen’ om alles te bekijken! Zeker de moeite waard.

Daarnaast kun je jouw cadeau personaliseren met een kaartje. Je hebt de keuze uit verschillende frontjes. Zo kun jij jouw ontvanger laten weten van wie dit heerlijke chocolade geschenk komt. Wil je het chocolade cadeau toch liever in het echt geven? Bestel dan het cadeau op je eigen adres en geef het geschenk wanneer je langsgaat. De chocolade van Happy Truffel is ook geschikt om in de tuin te verstoppen voor de kinderen wanneer ze zoeken naar paaseieren of als geschenk tijdens het Paasontbijt! Zo kun je de te gekke HappyChick of Happy Paashaas geven als chocolade Paashaas. Door de vrolijke kleuren vallen ze gelijk in de smaak!

Paaspresentje voor het personeel

Verras uw personeel of relaties met een heerlijk chocolade paasgeschenk. Bij Happy Truffel heb je chocolade voor iedere gelegenheid. Bestel eenvoudig of vraag online een offerte aan. Daarnaast kun je ons ook gemakkelijk bereiken via de telefoon of mail. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Chocolade voor Pasen personaliseren?

Bij Happy Truffel is het mogelijk om jouw Paas cadeau voor relaties of personeel te laten personaliseren. Afhankelijk van het aantal kunnen wij veel voor je betekenen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kies uit de verschillende kleuren van jouw huisstijl en voeg jouw logo toe aan het Paasgeschenk. Jouw Paascadeautjes hebben er nog nooit zó leuk uitgezien, dat garanderen we!