Voer een haartransplantatie uit in Turkije

0
432

Steeds vaker willen mensen bepaalde zaken aan zichzelf verbeteren. We leven momenteel in een wereld waarbij de wetenschap en technieken zich continu blijven ontwikkelen. Dat gebeurt ook op het vlak van de medische ingrepen en aanpassingen die we aan ons lichaam willen doen. Sommige mensen doen dit vanwege medische redenen en anderen kiezen hiervoor om er beter uit te zien voor zichzelf en voor anderen. Uiteindelijk maakt de reden ervan niet al te veel uit. Het is vooral fijn om te weten dat, mochten we het willen, we altijd iets aan onszelf kunnen veranderen. Dit kan bijvoorbeeld ook als het gaat over ons haar. Sommige mensen hebben wat problemen met hun haargroei op het hoofd, maar ook daar kan je tegenwoordig gewoon bij geholpen worden. Kies dan dus voor een haartransplantatie. 

 

Turkije

Je zou je kunnen afvragen waarom je daarvoor helemaal naar Turkije moet gaan, maar het antwoord daarop is in principe niet al te ingewikkeld. De haartransplantatie Turkije is nou eenmaal al verder ontwikkeld dan in Nederland het geval is. Daarnaast zijn de kosten voor een haartransplantatie in ons eigen land een stuk hoger. Dit is zelfs zo hoog, dat een vluchtreis en de blijf in een hotel in Turkije nog steeds goedkoper zijn dan om de transplantatie in Nederland uit te laten voeren. Verder is de haartransplantatie Istanbul gewoon erg goed geregeld. Zo word je bijvoorbeeld gewoon opgehaald bij jouw hotel en naar de kliniek gebracht met een taxi. De service daar is dus uitstekend geregeld en bovendien kan je misschien ook nog een beetje van het lekkere weer genieten. 

 

Transplantatie

Uiteindelijk gaat het toch vooral om de haartransplantatie zelf. Deze kan in Turkije op meerdere manieren worden uitgevoerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor de FUE methode. Deze methode richt zich op het plaatsen van haarzakjes op het hoofd. Het grote voordeel hiervan is dat de methode niet erg ingrijpend is. Bovendien zal de huid op het hoofd ook ontzettend snel herstellen na deze ingreep. Een andere methode die ook vaak wordt gebruikt is de DHI methode. Deze nieuwe manier van de haartransplantatie werkt net even anders dan de FUE methode. Bij de DHI methode worden de haren namelijk direct in het hoofd geplaats met een speciale DHI implanter. Op deze manier hoeven er vooraf aan de haartransplantatie ook geen andere zaken in en om de hoofdhuid voorbereid te worden. Zo kan je dus weer met een gerust hard en genoeg haar op het hoofd terugkeren naar Nederland.