Heb je de ruimte? Kies voor robuuste meubels!

0
413

Heb je een flinke huiskamer? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een tweezitsbankje neer te zetten met een salontafeltje en een eetkamertafel voor 4 personen. Maar waarom zou je? Heb je de ruimte? Benut deze dan door te kiezen voor robuuste meubels. Kies voor een riante bank met loungegedeelte en een tafel u poot voor 8 personen. Vul de ruimte vooral met robuuste meubels en niet met klein grut. Dit staat niet alleen veel mooier, het geeft ook meer sfeer en rust in huis. Robuuste meubels zijn vaak gemaakt van hout en metaal in combinatie met de mooiste kleuren leder. Het is zeker de moeite om eens af te reizen naar één van de winkels in Wateringen of Druten. Je kijkt je ogen uit!

Waarom kiezen voor robuuste meubels?

Kijk, dat je nu gaat kiezen voor robuuste meubels wil natuurlijk niet zeggen dat die oude stoel van je opa of dat kastje van je tante de deur uit moet. Je kunt robuuste meubels heel goed combineren met allerlei woonstijlen. Maar het grote voordeel van robuuste meubels is dat deze direct een statement maken. Jij kiest dus een robuuste bank met een dito salontafel waardoor je direct een goede invulling van de ruimte hebt. Je kunt dan met kunst of een kleur op de muur de ruimte nog verder aankleden, maar je hebt niet allerlei losse tafeltjes en stoelen nodig. Dat geeft echt veel rust in je interieur.

Mag ik dan helemaal geen accessoires gebruiken in een robuust interieur?

Natuurlijk wel! Juist wel! Je zorgt met robuuste meubels voor een mooie basis en die kleed je nog verder aan. Kies leuke lampen voor boven de eettafel en de zithoek, zet gerust je fotolijstjes op het robuuste dressoir en vergeet niet een mooi kleed op de vloer te leggen. De robuuste meubels dienen als basis waar je verder nog alle kanten mee uit kunt. Zo kun je heus kiezen voor allemaal gezellige kussens voor op je robuuste bank en een mooie collectie vaasjes met droogbloemen op de eetkamertafel.

Vind je inrichten lastig?

Het inrichten van een huis is een klus die niet voor iedereen is weggelegd. Je weet misschien wel wat je mooi vindt, maar niet hoe je de meubels het best kunt neerzetten. Ook hier is een oplossing voor: je kunt persoonlijk woonadvies krijgen in een van de winkels. Hiervoor maak je even een afspraak. Het is dan ook handig als je een plattegrond maakt van de ruimte die je wilt inrichten.