Private lease Skoda past vast goed bij jou

0
394

Ben je toe aan een nieuwe auto of heb je nu geen auto en wordt het nu toch echt weer tijd dat je er eentje voor je deur hebt staan? Dan kun je verschillende dingen doen om aan zo'n nieuwe auto te komen. Je kunt alle extra's uit je leven bannen en iedere cent die je bespaart apart zetten om maar snel het vereiste bedrag te kunnen sparen. Een andere optie is het lenen van het geld zodat je in één keer die nieuwe auto kunt aanschaffen. Weer een andere optie is je spaargeld aanspreken en je spaarrekening leegmaken om die gewenste auto te kopen. Of, en dat is wellicht wel de beste optie, je gaat voor private lease Skoda. Met private lease Skoda heb je al met een paar dagen een spikslinternieuwe auto voor je deur.

Private lease Skoda is leasen zonder gedoe

Je hoeft nergens over na te denken wanneer je kiest voor private lease Skoda. Alles is bij het vaste, vooraf afgesproken, bedrag per maand inbegrepen. Denk dan aan de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud en zelfs de pechhulp. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is het op tijd vullen van de brandstoftank. Ook eventuele boetes komen voor jou rekening.

Zijn er dan geen nadelen te benoemen?

Natuurlijk zijn er voor en nadelen private lease. Het is sowieso de meest complete leasevorm en je kunt dus rijden in een gloednieuwe Skoda voor een vast bedrag per maand. Maar ook nadelen zijn te benoemen. Denk dan aan het feit dat je geen eigenaar bent van de auto. Je moet 'm, aan het eind van de looptijd, gewoon weer inleveren. Dit kan echter ook een voordeel zijn. Zo kun je dankzij private lease Skoda iedere 5 jaar weer in een nieuwe auto stappen. Een ander nadeel kan zijn dat je een registratie krijgt bij het BKR.

Wat is nadelig aan een registratie bij het BKR?

Het Bureau Krediet Registratie zorgt ervoor dat particulieren niet onbeperkt kunnen lenen. Het rijden in een leaseauto valt onder een lening. Het gevolg kan zijn dat je, wanneer je een leaseovereenkomst hebt afgesloten, je moeite kunt krijgen met het afsluiten van een hypotheek. Dit kan voor problemen zorgen wanneer je een huis wilt kopen of je hypotheek wilt verhogen. Aan het eind van de looptijd van het niet vrij opzegbare contract wordt de registratie direct verwijderd. Je bent dan weer vrij om die hypotheek af te sluiten.