12.1 C
Amsterdam
woensdag, juni 7, 2023

Laatste berichten

Zelf een kerstpakket maken voor je personeel, dat wordt gewaardeerd!

Oké oké, het duurt nog even, maar het is nu wel het moment om in ieder geval je lijstje op orde te brengen. Het lijstje waarop staat wie er een kerstpakket moet gaan ontvangen dit jaar. Je zult zien dat daar heel wat mensen op staan die er wellicht af mogen en dat er heel wat mensen ontbreken die absoluut een kerstpakket moeten ontvangen. Het op orde brengen van deze lijst is, belangrijke, stap één. Aan de hand van de hoeveelheid mensen en bedrijven kun je een budget per pakket bepalen. Tip: bestel nu je relatiegeschenk pakket. Dan krijg je 10% korting! Je kunt gaan voor kant en klare kerstpakketten, maar je kunt ook zelf een kerstpakket maken. Dat wordt vast extra gewaardeerd!

Zelf een kerstpakket maken is leuk, maar nog best lastig!

Het is altijd al leuk om cadeautjes te geven. Zeker wanneer je er heel goed over na hebt gedacht. Je ziet dan de blijdschap in de ogen van de ontvanger en dat maakt alle moeite weer goed. Zo werkt het ook met zelf een kerstpakket maken. Je hoeft hiervoor echt geen dozen te vouwen en te plakken en winkel na winkel af te lopen om de juiste etenswaren en andere spullen te vinden. Een kerstpakket maken is gemakkelijker dan dat. Maar de keuze is reuze, je weet haast niet waar je moet kijken. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

Kies een pakket dat past bij de uitstraling van je bedrijf

Heb je alleen mannen in dienst? Dan kies je voor andere spullen in het pakket dan wanneer je alleen vrouwen in dienst hebt. Dat is nu eenmaal zo. Maar hoe zorg je er nu voor dat zowel mannen als vrouwen je pakket zullen waarderen? Ga een kerstpakket maken dat past bij de uitstraling van je bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld iets doen met de bedrijfskleuren of de eerste letter van het bedrijf.

Ga je voor alcoholvrij of juist met een goede fles wijn?

Ook dit is weer helemaal afhankelijk van je bedrijf en dan vooral van je medewerkers. Heb je veel mensen in dienst die, bijvoorbeeld vanwege hun geloof, geen alcohol gebruiken? Dan is het logisch om de wijn of het bier in dit geval weg te laten uit alle kerstpakketten. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan. Heb je vegetarische medewerkers? Dan kies je voor hen een kerstpakket zonder vlees. Veel van de kerstpakketten zijn per stuk te bestellen, voor andere geldt een minimale bestelhoeveelheid. Hou daar vooral rekening mee.

Latest Posts

Moet je lezen