Hoe kies je de juiste zonnebril uit?

0
914

We weten allemaal dat een zonnebril een essentieel onderdeel is van elke zomerlook, maar wat is de beste manier om het perfecte paar te vinden? Het antwoord is verrassend eenvoudig: 1. Vind een paar dat bij uw stijl past 2. Vind een paar dat past bij uw budget 3. Vind een paar dat past bij uw behoeften 4. Vind een paar dat past bij uw gezichtsvorm 5. Vind een paar dat past je persoonlijkheid

1. Vind een paar dat bij uw stijl past

Bij het zoeken naar een zonnebril is het eerste waar u op moet letten uw algehele stijl. Ben je meer een sportief persoon, of hou je meer van de hippie-look? Houd je van punkrock of van vintage stijlen? Al deze stijlen hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal te maken met individualiteit. Dus als je op zoek bent naar een zonnebril, ga dan niet alleen voor het goedkope paar dat iedereen heeft; zelfs als ze je goed staan, zal je stijl lijken op die van alle anderen. Vind een paar dat bij uw budget past:

2. Vind een paar dat bij uw budget past

Er zijn zoveel opties als het gaat om zonnebrillen, en ze kunnen extreem duur zijn. Als je op zoek bent naar een paar dat bij je budget past, wil je het bij een klassieke vorm houden. Aviators en cat-eye zonnebrillen zijn een goede keuze, omdat ze tijdloos en flatterend zijn voor iedereen! Als je op zoek bent naar iets meer trendy, probeer dan een aantal van de nieuwere vormen, zoals de wayfarer of ovale monturen. Je kunt deze stijlen in elke prijsklasse vinden, van high-end designermerken tot betaalbare drogisterijmerken!

3. Vind een paar dat bij uw behoeften past

Als je op zoek bent naar een zonnebril die je elke dag gaat dragen, dan wil je een zonnebril vinden die bij je past. Dit betekent dat je een paar moet vinden dat zowel stijlvol als functioneel is, bijvoorbeeld een multifocale bril. Mogelijk moet u bijvoorbeeld een paar vinden met UV-bescherming of gepolariseerde lenzen. De beste manier om dit te doen? Lees recensies! Er zijn zoveel geweldige websites waar mensen alle verschillende soorten zonnebrillen beoordelen, dus maak er gebruik van! U kunt ook vrienden of familieleden om aanbevelingen vragen. Wil je bijvoorbeeld een leesbril? Vraag dan rond bij mensen die zelf een leesbril hebben.

4. Vind een paar dat bij uw gezichtsvorm past

Rond: probeer een pilotenzonnebril. De hoekige vorm voegt definitie toe aan je ronde gezicht. Rond/Vierkant: probeer een oversized zonnebril. De extra breedte zal je gelaatstrekken in evenwicht brengen en je langer laten lijken. Vierkant: probeer een zonnebril met rechte lijnen of hoeken die de hardheid van je vierkante gezicht verzachten. Ovaal: probeer een zonnebril met afgeronde hoeken die de lengte en breedte van je gezicht in evenwicht brengen, waardoor de illusie ontstaat van een ovaal gezicht.

5. Vind een paar dat bij uw persoonlijkheid past

Er zijn een paar manieren waarop u dit kunt doen. Denk eerst na over je stijl. Ben je een sportief persoon? Verkleed je je graag? Heb je een meer casual stijl? Als je eenmaal weet wat je stijl is, zoek dan een zonnebril die daarbij past. Ben je sportief, zoek dan een zonnebril met een kunststof montuur en eventueel gepolariseerde glazen. Ben je meer aan de casual kant, zoek dan een zonnebril met een montuur van acetaat en metalen of plastic accenten.