16.8 C
Amsterdam
vrijdag, september 29, 2023

Laatste berichten

Het uitzoeken van het juiste kerstpakket is een leuke klus!

De mussen rollen nog net niet van het dak van de warmte en ik begin over kerstpakketten. Dat lijkt echt belachelijk, maar wist je dat het over minder dan 5 maanden al kerst is? De kans is vrij groot dat het momenteel iets rustiger is in je bedrijf, je hebt wat minder opdrachten aangenomen in verband met de vakantieperiode. En dus is dit hét moment om het juiste kerstpakket uit te zoeken voor jouw medewerkers. Je kunt zelf een kerstpakket samenstellen, maar waarom zou je zoveel moeite doen als er werkelijk schitterende kerstpakketten klaar staan? Je hoeft alleen je budget per kerstpakket maar te bepalen en te kiezen voor het juiste kerstpakket. Meer moeite kost het niet!

Een kerstpakket kan heel persoonlijk zijn

Je hoeft echt niet voor iedere medewerker apart een kerstpakket te bestellen. Je kunt wel vragen naar voorkeuren van je medewerkers en zo een kerstpakket op maat laten maken. Of je kiest voor de mannen een kerstpakket mannen en voor de vrouwen een kerstpakket vrouwen. Zo gemakkelijk kan het zijn. Wil je, vanwege overtuiging of om andere redenen, geen alcohol in het kerstpakket schenken? Dan kan dat natuurlijk. Je kunt ook de kant-en-klare kerstpakketten laten personaliseren. Je kunt hiervoor een afspraak maken met een van de adviseurs of gewoon online contact opnemen om zo de mogelijkheden te bespreken.

Wat vind jij belangrijk van zo 'n pakket?

Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk dat je niemand in jouw organisatie vergeet een kerstpakket te geven. Van de schoonmaakploeg tot de directie, iedereen stelt een pakket op prijs. Het is dus verstandig om bij te houden wie je een pakket wilt geven en alle namen op een lijst te zetten. Verder kan het voor jou van belang zijn om iedereen eenzelfde pakket te geven of juist de verschillende lagen binnen je bedrijf te voorzien van verschillende pakketten. Dat is aan jou.

Ieder jaar toch weer een verrassing

De kerstpakketten van vroeger kon je al uittekenen: er zat een soort kerststol in, toastjes, een blik ragout en van die ragoutbakjes. Als klap op de vuurpijl kon je ook nog rekenen op ossenstaartsoep en soepstengels. Tegenwoordig is dat gelukkig wel anders. Je kunt nu allerlei verrassende zaken in het kerstpakket vinden. Van een barbecue met inhoud tot een reiskoffertje. Allerlei lekkers van chocolade, chips, nootjes en natuurlijk drankjes, zowel met als zonder alcohol. Je kunt werkelijk alles vinden in zo'n pakket. En dat maakt het ieder jaar weer een verrassing voor je medewerkers.

Latest Posts

Moet je lezen