Een plek voor al je pasjes

0
729

Als je veel pasjes hebt, is het handig als je een plek hebt waar je deze makkelijk op kan slaan. Je wilt al je pasjes natuurlijk ook altijd bij je dragen en dit kan gemakkelijk met een portemonnee maar er bestaan ook andere oplossingen zoals een pasjeshouder. Als je geen vaste plek hebt voor je pasjes, is de kans groot dat jij je pasjes verliest en dat kan veel geld kosten. Het vervangen van een bankpas kost al snel zeven euro en een identiteitsbewijs zestig euro. Het is en blijft daarom belangrijk dat je altijd een vaste plek hebt voor je pasjes zodat je er geen kan verliezen. 

 

Een portemonnee voor als je pasjes

Als je veel pasjes bij je draagt, is een portemonnee kopen de perfecte oplossing. Een portemonnee is vaak voorzien van veel vakjes waar je meerdere passen in kan stoppen. Of je nou tien, twintig of dertig passen bij je draagt, er is altijd wel een portemonnee geschikt voor jou behoeftes. Naast het bewaren van pasjes is een portemonnee ook uitstekend geschikt voor geld. Elke portemonnee heeft namelijk een vak voor briefgeld en een vakje waar jij je muntgeld kan opbergen. Als je een portemonnee wilt kopen, kan je dit het beste online bestellen via je favoriete webwinkel of een webwinkel gericht op portemonnees. Het is belangrijk dat je een stevige en kwalitatieve portemonnee koopt zodat je geen pasjes of geld verliest.

 

De pasjeshouder

De pasjeshouder wordt de laatste tijd steeds populairder. We verrichten namelijk steeds minder contante betalingen en betalen vrijwel alles met een pinpas. Veel Nederlanders kiezen daarom juist voor een pasjeshouder omdat zij toch geen contant geld meer hebben om dit in een portemonnee te stoppen. Als je toch vaak geld bij je draagt is het handig om een portemonnee heren te kopen. 

 

Bescherm je pasjes 

Omdat vrijwel elke pas voorzien is van een RFID of NFC chip, is het belangrijk dat jij je pasjes beschermt tegen criminelen. Deze chip soorten zijn namelijk niet versleuteld en dat betekend dus passen met deze chips uit te lezen zijn. Ze kunnen zo gemakkelijk je bankpas kopiëren en daarmee pinbetalingen verrichten. Ook als je in een zwaar beveiligde omgeving werkt is het verstandig om je passen te beschermen tegen zulke praktijken. Je kan dit gemakkelijk doen door een pasje te kopen die signalen blokkeert. Het wordt dan onmogelijk dat criminelen er met jouw data vandoor gaan en er vervolgens vreselijke dingen mee doen.