16.8 C
Amsterdam
vrijdag, september 29, 2023

Laatste berichten

Dit zijn de beste damesfietsen van 2022

Ga je binnenkort een nieuwe fiets aanschaffen? Dan is de keuze enorm en bestaat er een grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om je van inspiratie te voorzien, zijn daarom in dit blog de beste damesfietsen van het moment verzameld. Zo weet je zeker dat je een goede fiets koopt waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. 

Sparta a-Shine M8b Belt 2021

De Sparta a-Shine M8B Belt 2021 is een elektrische damesfiets die je van het beste fietscomfort én een steuntje in de rug voorziet wanneer jij dit het meest nodig hebt. De e-bike is voorzien van een middenmotor van het type Bosch Active Plus en heeft een accucapaciteit van 300 Wh, waarmee je zo’n 40 tot 110 kilometer kunt fietsen. De fiets heeft maar liefst acht versnellingen en heeft een geveerde voorvork en zadelpen, waardoor de fiets alle schokken voor je opvangt en jij heerlijk rustig en comfortabel kunt fietsen. De fiets heeft een lage instap, waardoor het op- en afstappen erg makkelijk wordt. 

 

Batavus Finez E-Go Exclusive 2021

De Batavus Finez E-Go Exclusive in uitvoering 2021 is door Batavus ontwikkeld in samenwerking met de T.U. Delft. De focus bij het ontwerpen van de fiets lag met name op het gebruiksgemak en dat is te merken. De elektrische fiets heeft een belt-drive waardoor je erg licht fietst en is voorzien van een middenmotor die je een dynamische ondersteuning biedt. De fiets is voorzien van maar liefst zeven Shimano Nexus versnellingen en zeer betrouwbare hydraulische schijfremmen. Met het display is de elektrische fiets gemakkelijk te besturen en kun je belangrijke informatie zien, zoals hoe vol de accu is, de snelheid, de afstand en duur van je reis en nog veel meer. Ook kun je op de display de verlichting van de fiets bedienen en de ondersteuningsstanden instellen. Met de 300 Wh accu kun je 40 tot 110 kilometer fietsen. 

 

Gazelle Bloom C7 type 2020

Deze comfortabele moederfiets is van alle gemakken voorzien. De fiets heeft een ruime instap, een extra breed stuur, een brede bagagedrager en een dubbele standaard. Deze functies maken de fiets geschikt om zowel een achter-als voorzitje op de fiets te bevestigen. Tussen het zadel en het stuur is extra ruimte gecreëerd zodat je gemakkelijk op- en af kunt stappen, zonder tegen een zitje aan te schoppen. Ook is het stuur van de fiets te vergrendelen, heeft de fiets maar liefst 7 Shimano Nexus 7-Speed versnellingen en anti lek banden.

Latest Posts

Moet je lezen