De beste cadeaus voor een tiener

0
635

Iemand die meerderjarig wordt en dus de grens van 18 jaar passeert, wil je dit natuurlijk goed ‘inpeperen’ meteen onvergetelijk cadeau. Ook moeders die je 16 of 17 jaar zijn en door de rechter meerderjarig zijn verklaard, mag je best verrassen met een mooi geschenk. Maar welke leuke presentjes en cadeautjes voor haar en hem zijn er zoal? Welke cadeau maken echt indruk? In dit artikel hebben we de meest originele en aansprekende cadeautips voor meerderjarigen voor je op een rijtje gezet. Profiteer van onze gouden tips en verras hem of haar ook met een cadeau dat onvergetelijk tof is!

Een serie rijlessen of een compleet rijlespakket

Wanneer degene die meerderjarig wordt nog geen rijbewijs heeft of die daaraan nog niet is begonnen, kun je met een serie rijlessen verrassend uit de hoek komen. Wil je het helemaal goed aanpakken, dan kun je hem of haar en complet rijlespakket geven. Zeker als je weet dat de ontvanger dolgraag zijn of har rijbewijs wil halen, behoort dit geschenk tot de beste cadeautjes voor haar of hem die je kunt geven!

Een origineel drankpakket met speciaalbier of wijnflessen

Als je meerderjarige zoon of dochter van een drankje houdt, dan kun je hem of haar helemaal blij maken met een pakketje speciaalbier of een mooie wijndoos met twee goede flessen wijn erin. Natuurlijk niet met de bedoeling om de meerderjarige persoon aan de drank te helpen, maar wel om hem of haar een fraai geschenk te geven.

Een tandem parachutesprong

Een gaaf cadeau dat zonder twijfel in de smaak gaat vallen bij een meerderjarig persoon die van avontuur en actie houdt, is een gave tandem parachutesprong. Een parachutesprong als cadeau geven aan iemand die de 18 passeert, kan op tal van plekken in Nederland waar een vliegveld is. Degene die je de parachutesprong cadeau geeft, hoeft voor het maken van de sprong dan ook niet ver te reizen, want er is altijd wel een vliegveld in de buurt.

Een stoere zonnebril van een goed merk als geschenk

Een 18-jarige kun je ook blij maken door hem of haar een stoere zonnebril van een goed merk cadeau te doen. Zeker als de betreffende persoon in het voorjaar jarig is, is dit een cadeau dat absoluut gewaardeerd gaat worden!

Een tof idee voor jongeren: een minikoelkast!

Woont je zoon of dochter die 18 jaar wordt nog thuis? En heeft hij of zij een gave eigen slaapkamer met voldoende ruimte, waar er geregeld met vriend(in)en gechild wordt? Of gaat je kind op kamers? Geef dan een minikoelkast als geschenk aan hem of haar. Je bent dan – als je 18-jarige nog thuis woont tenminste – direct van het probleem af dat je zoon of dochter de helft van jouw koelkast vult. Prettig aan een minikoelkast als geschenk geven is ook het feit dat er veel te kiezen valt als het gaat om modellen, merken, kleuren en formaten.