16.8 C
Amsterdam
vrijdag, september 29, 2023

Laatste berichten

Badkamer verbouwen: je kan het!

Lange tijd dacht ik dat ik niet zelf kon klussen. Ik had het van huis uit nooit geleerd en ik zag het ook helemaal niet zitten. Maar onvermijdelijk kwam het moment dat ik voor een enorme klus kwam te staan. IK had een mooi huisje gekocht met alles in prima staat. Alles, behalve de badkamer. Die was sterk verouderd en eigenlijk helemaal niet bruikbaar. Ik wist meteen dat ik daarmee aan de slag moest. Maar het huis wilde ik niet laten lopen, de rest was te mooi. Dus ik kocht het in de wetenschap dat mij een gevreesde verbouwing wachtte. Ik stelde het onvermijdelijke nog even uit en begon met de inrichting van de keuken, de woonkamer en de slaapkamer, maar uiteindelijk kon ik er niet onderuit: de badkamer wachtte. Als eerste moest de oude badkamer eruit gesloopt worden. Gelukkig waren vrienden bereid me met dat grove werk te helpen. Natuurlijk was dat het makkelijke gedeelte hoewel het wel zwaar was. Bakken puin verlieten het huis tot ik met een totaal gestripte ruimte zat. Nu moest ik gaan nadenken over de inrichting. Welke tegels wilde ik op de vloer en aan de muur? Al meteen besloot ik dat wandtegels online bestellen voor mij de makkelijkste manier was. Maar welke?

Wandtegels online bestellen: veel keuze

Het voordeel van wandtegels online bestellen is dat je enorm veel keuze hebt en dus echt iets kan uitzoeken dat past bij jouw stijl en huis. Ik kwam bij Bouwmaat terecht en daar vond ik al snel iets van mijn gading. Het handige is dat je met medewerkers kunt chatten dus als je het even niet meer weet, helpen zij je verder. Daarom besloot ik dat vloertegels kopen bij Bouwmaat de volgende stap was en ook daarin had ik heel veel keus. De wandtegels en de vloertegels vormden een mooi geheel en ik had mijn keus snel gemaakt. Dat was stap 1. Ook de rest van het interieur bestelde ik online waarna het klussen echt kon beginnen.

Ik kan het!

Natuurlijk, voor het aansluiten van de wasbak, het toilet en het bad heb ik wel even professionele hulp ingeroepen, maar het tegelen bijvoorbeeld deed ik zelf, net als het in elkaar zetten van de meubels en het ophangen van de spiegels. En met behulp van YouTube kwam ik een heel eind. Ik was uiteindelijk heel trots op het resultaat! Ik heb mijn eigen badkamer verbouwt! IK kan het en jij vast ook! Ga ervoor!

Latest Posts

Moet je lezen