Je motor of auto verkopen hoeft niet moeilijk te zijn

0
807

Wanneer je je auto of je motor wilt verkopen, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo kun je je auto of motor verkopen via, bijvoorbeeld, Facebook of een van de online marktplaatsen. Maar je weet dan nooit met wie je te maken krijgt. Je weet dan nooit zeker of je te maken hebt met een legitieme koper en ook niet of je je geld daadwerkelijk zult krijgen. Je motor of auto verkopen kan een stuk gemakkelijker en veiliger. Je bent met je motor of auto verkopen maar 5 minuten bezig, gewoon online. Daarna kan het heel snel gaan en heb je, voor je het weet, je auto of motor verkocht.

Je motor of auto verkopen tegen de beste prijs

Je wilt, als je je motor of auto verkopen gaat, wel de best mogelijke prijs krijgen voor dit vervoersmiddel. Natuurlijk moet je rekening houden met de leeftijd van de auto, de staat van de auto en het onderhoud, dat is waarom het vaak lastig is om zelf een goede prijs te bepalen. Je auto of motor is jou heel wat waard, jullie hebben samen immers veel veilige kilometers afgelegd. Maar dat geldt nog niet voor een potentiële koper. Deze wil gewoon een (voor hem of haar) nieuw vervoersmiddel en wil daar zo min mogelijk voor betalen. Hoe kun je nu toch je motor of auto verkopen tegen de beste prijs?

Meld je auto of motor online aan

Binnen 5 minuten heb je je motor of auto online aangemeld. Aan de hand van deze aanmelding wordt gekeken of deze aanmelding helemaal compleet is. Mist er nog informatie? Dan wordt contact met je opgenomen. Is de informatie helemaal compleet? Dan gaan de medewerkers voor je aan de gang. Zij nemen contact op met de aangesloten bedrijven om je auto of motor te verkopen. Binnen 24 uur krijg je al een (goed!) bod in je mailbox. Ga je hiermee akkoord? Dan heb je je auto of motor al snel verkocht.

Je auto of motor verkocht?

Zelfs dan hoef je er nog niet mee op pad. De koper komt bij jou aan huis de gebruikte auto of motor betalen en ophalen. Ook het vrijwaringsbewijs wordt dan direct geregeld. Je kunt er op vertrouwen dat de verkoop gesmeerd verloopt en dat alles klopt. Je betaalt zelfs niet extra om je auto of motor op deze manier te verkopen. Deze service is gratis én vrijblijvend. Dat is altijd fijn om te weten!